Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Stiri

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului f-1.MyForum.ro : BMW
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj

mihai158
Administrator
Administrator
mihai158

Data inscrierii: 14/Oct/2007

MesajTrimis: 06/11/2007 20:56    Titlul subiectului: Stiri Raspunde cu citat (quote)

Echipa de Formula 1 BMW Sauber este ambiþioasã. Dupã ce a avut un sezon bun în 2007, terminând cu un întreg de 101 puncte, în spatele celor de la Ferrari ºi McLaren, echipa îºi recomandă ca anul viitor sã urce la un alt indice ºi sã obþinã chiar ºi întâia victorie într-un Mare Premiu. „Pentru al doilea nostru sezon am avut ca obiectiv ocuparea locului patru, la general. Am terminat pe locul trei ºi asta înseamnã cã am fost mai buni cu un grad decât ne-am aºteptat. Dacã ar fi sã ne luãm dupã statisticile oficiale, e de fapt locul doi, dupã amenda primitã de cei de la McLaren-Mercedes. Dar suntem realiºti. ªtim cã pe circuit au fost patru maºini mai rapide ca ale noastre ºi nu doar douã”, a declarat directorul echipei de la BMW, Mario Theissen.

Chiar dacã þintesc prima victorie în sezonul viitor, cei de la BMW sunt conºtienþi cã le va fi greu sã urce pe podium mai sus de locul trei. „Anul viitor vrem sã câºtigãm prima noastrã cursã ºi, de ce nu, chiar mai multe. Suntem conºtienþi cã va fi foarte dificil, deoarece cei de la Ferrari ºi McLaren-Mercedes sunt în topul clasamentelor de mulþi ani ºi au mai multã experienþã. Ne mulþumim ºi cu locul trei, pentru cã ºtim cã depãºirea uneia dintre cele douã echipe de top pare aproximativ imposibilã”, a mai spus Thiessen.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

animalplanet2
Junior
Junior

Data inscrierii: 09/Iul/2012

MesajTrimis: 03/08/2012 03:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I found this post very useful!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului f-1.MyForum.ro : BMW Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum